Polumaraton Nin Zadar

U subotu, 17. studenog održan je Polumaraton Nin Zadar. Nastupili smo u velikom broju i osvojili 2. mjesto u timskom natjecanju. Ovdje možete pogledati rezultate.

Opširnije...

Završetak triatlonske sezone

Završetak triatlonske sezone obilježila su dva vikenda prepuna utrka na kojima smo nastupili u velikom broju i pokrili natjecanja u svim discplinama. Nastupili smo u Poreču, Viru, Zagrebu, Zadru, Dugom otoku, Italiji, Beogradu itd...

Opširnije...

Ironman Italy Emiglia Romagna 2018

U subotu 22. rujna održan je Ironman Italy Emiglia Romagna. Ponosni smo na naša 2 člana Ivu Perinić i Daniela Filića koji su uspješno sudjelovali i završili ovu tešku utrku. Čestitamo im od srca!

Opširnije...

1. Šibenski sprint triatlon

U nedjelju, 9. rujna TK Šibenik organizirao je utrku u sprint triatlonu s popratnim utrkama akvatlona i trčanja na 5 km. Sprint triatlon se sastojao od 750 m plivanja, 20 km bicikla i 5 km trčanja. Ponovno smo se okupili u velikom broju i zaputili se prema Šibeniku podržati utrku naših dragih prijatelja iz Šibenika.

Opširnije...

20. Marjanski đir

U subotu 25. kolovoza u Splitu je održano Prvenstvo Hrvatske u olimpijskom triatlonu odnosno 20. Marjanski đir – Memorijal Ivica Radeljić. Uz olimpijski triatlon, održane su i popratne utrke supersprinta i akvatlona.

Opširnije...

Ljeto u TNT-u

Ovog ljeta sudjelujemo na brojnim utrkama i događanjima. Sve je počelo trenerovim odlaskom na Ironman u Nicu u Francusku te organiziranjem našeg TNT akvatlona na Pašmanu u Tkonu.

Opširnije...

5. Falkensteiner Punta Skala Triathlon

U subotu, 5. svibnja 2018. u Petrčanima je održan 5. Falkensteiner triathlon. Kao i obično, nastupili smo u velikom broju i osvojili medalje. Pojedinačno na utrci srednje dugog triatlona je nastupilo 185 natjecatelja i 28 natjecateljica te 23 štafete.

Opširnije...

Otvorenje triatlonske sezone

Ovaj vikend, 28. travnja na Korčuli, sudjelovali smo na Izazovu Marka Pola i otvorili triatlonsku sezonu. Prvi triatlonski vikend bio je obilježen prekrasnim vremenom, odličnom organizacijom i dobrom voljom pokazati rezultate nakon duge faze treniranja.

Opširnije...

Proljetne pripreme u Delnicama

8 članova našeg kluba boravilo je na proljetnim pripremama u Delnicama od 5. – 8 travnja ove godine. Ovo su bile prve službene pripreme u organizaciji kluba i vrlo smo zadovoljni kako su se odvijale.

Opširnije...