Sprint triatlon Mošćenička draga i Rab

Zadnji vikend u svibnju održao se MD Sprint triatlon Mošćenička draga, a prvi vikend u lipnju 10. Rapski triatlon. Sudjelovali smo na obadvije utrke i po običaju vratili se u Zadar s mnoštvom medalja.

MD triatlon održao se 28. svibnja i natjecali smo se u sprint disciplini (750 m plivanja, 20 km bicikla i 5 km trčanja). Sudjelovali su Filip Baraka, Branko Čerina, Leon Mazić, Iva Perinić i Ana Lipošćak. U kategoriji Ž30 Iva je osvojila brončanu medalju, kao i Leon u kategoriji M30 te Branko u kategoriji M40. Ukupni pobjednici utrke su bili Dejan Patrčević iz TK Zrinski i Paula Horvat iz TK Swibir.

Rapski triatlon održao se 3. lipnja i također smo se natjecali u sprint disciplini. Sudjelovali su Branko Čerina, Goran Midžić, Karlo Kabić, Leon Mazić, Iva Perinić i Ana Lipošćak. Utrka se bodovala za Hrvatski kup i Alpe - Adria kup. U Alpe – Adria kupu Iva je osvojila brončanu medalju u kategoriji Ž30 kao i Leon u kategoriji M30. U Hrvatskom kupu uz Ivu i Leona, Branko je osvojio zlatnu medalju u kategoriji M40, a Goran brončanu medalju.  Ukupni pobjednici trke su bili Luka Paliska iz TK Pula i Maja Bonačić iz TK Swibir.

Kategorija: