Ljeto u TNT-u

Ovog ljeta sudjelujemo na brojnim utrkama i događanjima. Sve je počelo trenerovim odlaskom na Ironman u Nicu u Francusku te organiziranjem našeg TNT akvatlona na Pašmanu u Tkonu.

Daniel Filić sudjelovao je i uspješno završio Ironman utrku u Nici u Francuskoj koja se održala 24. lipnja. Utrku je završio nakon 10 sati 29 minuta, te je popravio vrijeme od prošlogodišnje utrke u Italiji za oko pola sata. Iznimno smo ponosni na našeg trenera, koji nam svojim primjerom pokazuje koliko je bitna ustrajnost i disciplina u treniranju za pripremu utrke. Veselimo se njegovoj slijedećoj Ironman utrci koju će ponoviti u rujnu. Bravo Daniel!


U subotu 23. lipnja u Tkonu na otoku Pašmanu organizirali smo akvatlon u suradnji s Turističkom zajednicom Tkon. Akvatlon se sastojao od 1 km plivanja i 5 km trčanja. Sudjelovalo je 30-ak individualnih natjecatelja i 15-ak štafefeta. Zahvaljujemo se svima na odazivu na utrku, podršci kao i svim sponzorima koji su omogućili vrijedne nagrade i organizaciju ove utrke. Da je bilo uspješno vidjelo se po mnoštvu nasmijanih lica i pozitivnoj atmosferi koja je popratila ovaj događaj.

7. srpnja održano je Prvenstvo Hrvatske u Sprint triatlonu u Preluku. Nastupili su Luka Čirjak, Josip Bugarija i Matej Kulaš. Luka je osvojio 3. mjesto u kategoriji M35, Josip 4. mjesto u ukategoriji M25 a Matej 5. mjesto u kategoriji M40. Čestitamo dečki!!

Leon Mazić sudjelovao je na 22. Memorijalu Marijana Pedišića u Zagrebu na olimpijskom triatlonu i osvojio 6. mjesto u kategoriji M30. Bravo Leone!

 

Osim na triatlonskim utrkama, redovito sudjelujemo na Zadar Open Water Ligi, te smo suorganizatori u akvatlonu zajedno sa Klubom daljinskog plivanja Donat. Do sada je održano ukupno 6 kola te se veselimo nastavku ove zanimljive lige. Također, naše plivačice Elizabeta Mikolić i Sanja Novosel nastupaju na plivačkim utrkama CRO Cup-a.

Svim triatloncima, plivačima, trkačima i biciklistima iz našeg kluba želimo uspješan nastavak ljetnih aktivnosti!! Because I'm TNT!

Kategorija: