Završetak triatlonske sezone

Završetak triatlonske sezone obilježila su dva vikenda prepuna utrka na kojima smo nastupili u velikom broju i pokrili natjecanja u svim discplinama. Nastupili smo u Poreču, Viru, Zagrebu, Zadru, Dugom otoku, Italiji, Beogradu itd...

U nedjelju, 14. listopada održan je srednje dugi triatlon u Poreču. Na utrci koja je uključivala 1,9 km plivanja, 90 km bicikla i 21 km trčanja nastupili su Daniel Filić (4:37:23), Matej Kulaš (5:14:39), Luka Čirjak (5:55:47) i Leon Mazić (5:55:48). Čestitamo!

 

Isti dan nastupali smo i na 3. Virskom triatlonu. Na olimpijskom triatlonu (1,5 km, 40 km bicikla, 10 km trčanja) nastupili su Brane Čerina (2:46:53) i Mirjana Luštica (3:11:37). U štafeti na supersprint triatlonu nastupili su Jakša Drpić, Mladen Karlovčec i Renato Pilipović (50:30). Na uličnoj utrci na 5 km nastupili su Vanja Petrović, Sandra Sturnela Malahov, Eugen Mujagić, Ivan Zubčić, Marin Skoblar, Ivan Brkić, Suana Medanić i Ljubica Kulaš.

Isti vikend održan je 27. Zagrebački maraton na kojem je nastupio Karlo Kabić i ostvario odlično vrijeme na svom prvom maratonu 3:30:36. Kristina Brčić nastupila je na polumaratonu i završila za 1:52:1

23. rujna održan je je srednje dugi triatlon na Dugom otoku. Na cijelom triatlonu nastupili su Josip Bugarija (5:50:14) te Leon Mazić Nastupile su i dvije štafete u sastavu Sanja Novosel, Brane Čerina i Mate Maksan te ženska štafeta u sastavu Elizabeta Mikolić, Mina Mikec i Ana Lipošćak.

Isti vikend održan je 1. Zadarski polumaraton na kojem su nastupali Karlo Kabić, Eugen Mujagić, Vanja Petrović, Goran Midžić, Boris Luštica i Ivan Baraka.

Također Matej Kulaš je u Sanremu završio olimpijski triatlon s vremenom 2:40:49.

Taj vikend održan je i 11TRI Beograd srednje dugi triatlon gdje smo imali štafetu u sastavu Silva Žabo, Mladen Karlovčec i Ljubica Kulaš.

U ovom istom vikendu održan je Ironman Emiglia Romagna na kojem su nastupili Iva Perinić i Daniel FIlić o kojem smo pisali. Osim ovih utrka sudjelovali smo i na raznim trkačkim događanjima te trail utrkama u okolici.

Veselimo se slijedećim utrkama!

Kategorija: